BLOG
Yayın Tarihi : 14.02.2023 10:42 | Güncellenme Tarihi : 02.01.2024 17:00 | Polatlar Otomotiv Blog
Ödeme Yöntemleri ve Detayları

Polatlar Otomotiv'de alışveriş yaparken birden fazla ödeme seçeneği sunmaktayız. 

Bu süreçte daha hızlı ilerleyebilmek için öncelikle üye olmalı, iletişim ve kargo adres bilgilerinizi eksiksiz girmenizi tavsiye ederiz. Üye girişi yaptıktan sonra satın almak sitediğiniz ürünlerinizi sepetinize ekleyip 'ödemeye geç' sekmesine tıklayarak ödeme sayfasına geçebilir ve aşağıda sizin için belirtilen ödeme yöntemlerinden birini kullanabilirisiniz.

1.Kredi Kartı / Banka Kartı 

Ödeme sayfasına gitmeden önce sepetinizdeki ürün adedini ve kargo adresinizin doğruluğunu kontrol etmenizi tavsiye ederiz. Ödemenizi kredi kartı veya banka kartı ile yapcaksanız, gerekli kart bilgilerini eksiksiz doldurduktan sonra gelen sms ile yaptığınız ödemeyi doğrulamanız yeterlidir. Siparişiniz sistemimize düşer, sistem tarafından onaylanır ve ekip arkadaşlarımız kargolama işlemine başlar. Sitemizden yapmış olduğunuz kart işlemleriniz 256Bit SSL ile korunmaktadır. 

2. EFT/Havale

Ödemenize ait sepet ve adres bilgilerini kotrol edip, ödeme sayfasına geçtikten sonra sistem; sipariş numaranızı, siparişinize ait toplam tutarı, ödemenin yapılacağı şirket adının ve iban bilgisinin olduğu ödeme sayfasına sizi yönlendirmektedir. EFT/Havale ile ödeme oluştururken sipariş numarasını, açıklama kısmına eklemenizi önemle rica ederiz. Mesafeli satış sözleşemsini okuyup, onaylarak alışverişi tamamla tuşuna bastığınızda, siparişiniz sisteme düşer. Ardından banka ödemenizin tarafımıza ulaşma durumu teyit edilir. Ödeme alındıysa sistem siparişinizi onaylar ve ekip arkadaşlarımız kargolama işlemine başlar. Ödeme alınmadıysa tarafınıza ödeme beklendiğine dair sms gönderilir.

Şuan için siz değerli müşterilerimize taksitli satış imkanı ve kapıda ödeme imkanı sunamıyoruz. Ancak en kısa sürede bu taleplerinizi karşılayacağımızdan emin olabilirsiniz.

Ödeme sırasında en fazla meydana gelen hataları size hatırlatmak isteriz !

Ödemeyi gerçekleştirdiğiniz kredi kartı veya banka kartınızın internet işlemlerine kapalı olması en sık karşılaşılan sorunların başında gelmektedir. Alışveriş yapmadan önce kartınızın e-ticaret işlemlerine açık olup olmadığını, internet bankacılığı mobil uygulama üzerinden kontrol etmenizi tavsiye ederiz. Bunun dışında kartınızda yeterli limit bulunmaması veya günlük alışveriş limitini aşıyor olmanız da kartla ödeme yaparken karşılaşabileceğiniz ödeme hataları arasında yer almaktadır.

Whatsapp
İnternet sitemizde çerezlerden faydalanılmaktadır. Ayrıntılı bilgi için Kişisel Verilerin Korunması Kanununu, Gizlilik Sözleşmesi ve Çerez Politikamızı inceleyebilirsiniz. Reddet Kabul Et